Diensten

Welkom bij Camai Cleaning Services

Camai Cleaning Services B.V. is een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring en medewerkers die hun werk met veel plezier doen. We komen graag bij u op de zaak voor een grondige schoonmaakbeurt. Of dat nu om de binnenkant of de buitenkant gaat.

U kunt bij ons terecht voor

Kennis

Er is een hoog kennisniveau voor wat betreft schoonmaak aanwezig.

Ervaring

De medewerkers zijn ervaren mensen en gemotiveerd om hun werk goed en efficiënt uit te voeren.

Professioneel

Er vindt intensieve begeleiding van ons personeel plaats.

Beste prijs

Prijsberekening door efficiënte inzet, scherp inkoopbeleid, kleinschaligheid en een actief ziekteverzuimbeleid.

Interieurverzorging

Hygiëne op de werkplek is belangrijker dan ooit. Daarom moet u voor het schoonmaken van uw kantoor kunnen vertrouwen op schoonmakers die vakwerk leveren.
Lees meer

Glasbewassing

Uw kantoor verdient schone ramen. Maar zelf die klus ter hand nemen is vaak geen optie. Simpelweg omdat het voor u als ondernemer veel tijd kost.
Lees meer

Bouwoplevering

Bouwoplevering schoonmaak zorgt direct voor een nette en verzorgde eerste indruk wanneer het pand in gebruik wordt genomen.
Lees meer

Vloeronderhoud

Vloeren in kantoren en bedrijven hebben het vaak zwaar te verduren. De hele dag wordt er gelopen en wellicht ook zware materialen verplaatst.
Lees meer

Gevelreiniging

Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning en/of bedrijfspand. Mos, roet, kalk en algen zijn maar enkele van de vervuilingen die zich graag vastzetten op de gevel.
Lees meer

Reiniging zonnepanelen

“Zonnepanelen reinigen, dat hoeft toch niet? De regen maakt het wel schoon.” Dit is een fabel. Reiniging is ontzettend belangrijk.
Lees meer

Calamiteitenschoonmaak

Bij een calamiteitenschoonmaak wordt uw woning of bedrijfspand schoongemaakt en opgeruimd nadat schade is.
Lees meer

Wilt u ook een buitengewoon schone locatie?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven, Tilburg, Helmond of Den Bosch neemt u dan zeker contact op met Camai Cleaning Services B.V.. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 040-298 93 53 of gebruik het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag met u te bespreken.
✓ Offerte aanvragen
Binnen 24 uur reactie!