Professionele en vakkundige bouwoplevering schoonmaak van Camai Cleaning Services

Bouwoplevering schoonmaak

Bouwoplevering schoonmaak zorgt direct voor een nette en verzorgde eerste indruk wanneer het pand in gebruik wordt genomen. Bij nieuwbouw wordt er vaak niet al te nauw gekeken naar de rommel, zoals overbodige materialen, stof en verfresten. Daarom kunnen wij u helpen om elke bouwoplevering netjes te maken voor de presentatie, opening of het eerste gebruik.

Onze dienstverlening

Nadat er een verbouwing, renovatie of nieuwbouw heeft plaatsgevonden is een opleveringsschoonmaak noodzakelijk. Als u ons inschakelt, dan zorgen wij ervoor dat alles er tiptop uitziet (alle bouwstof is verdwenen, alle stuc- en verfresten verwijderd). Kortom schone wanden en plafonds, blinkend sanitair en grondig gereinigde vloeren waardoor het object er weer fris uitziet en klaar voor gebruik is. Zo heeft het object direct de uitstraling die u graag wilt overbrengen aan de gebruikers, kopers of het grote publiek. Heeft u interesse in onze bouwschoonmaak of wilt u meer informatie over onze bouwoplevering schoonmaak? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u ook een buitengewoon schone locatie?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven, Tilburg, Helmond of Den Bosch neemt u dan zeker contact op met Camai Cleaning Services B.V.. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 040-298 93 53 of gebruik dit contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag met u te bespreken.

Kennis

Er is een hoog kennisniveau voor wat betreft schoonmaak aanwezig.

Ervaring

De medewerkers zijn ervaren mensen en gemotiveerd om hun werk goed en efficiënt uit te voeren.

Professioneel

Er vindt intensieve begeleiding van ons personeel plaats.

Beste prijs

Prijsberekening door efficiënte inzet, scherp inkoopbeleid, kleinschaligheid en een actief ziekteverzuimbeleid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    Binnen 24 uur reactie!