Professionele en vakkundige calamiteitenschoonmaak van Camai Cleaning Services

Bij een calamiteitenschoonmaak wordt uw woning of bedrijfspand schoongemaakt en opgeruimd nadat schade is ontstaan.

Brand: na een relatief kleine brand kunnen brand- en roetschade vrij eenvoudig en snel worden schoongemaakt. Het gaat hierbij om situaties die niet zo ernstig zijn dat schade door een klusbedrijf moet worden hersteld.
Wateroverlast: wateroverlast kan door verschillende oorzaken ontstaan. U kunt te maken krijgen met een overstroming, maar ook met een kapotte leiding. Water kan veel schade veroorzaken en een snelle schoonmaak kan veel schade voorkomen.

Schoonmaak na wateroverlast, brand- en roetschade

Wij helpen u graag om uw pand/gebouw/object weer leefbaar te maken met onze calamiteitenschoonmaak. Het is heel begrijpelijk dat u zelf niet weet wat u het eerste zal moeten schoonmaken en hoe u water-, storm- of brandschade moet schoonmaken. Maak u geen zorgen, maar vraag ons om advies! Wij helpen u graag met schoonmaken, ook extreme klussen zijn voor ons geen probleem. Neem gerust contact met ons op voor hulp met een schoonmaak klus of als u vragen heeft over de mogelijkheden.

Wilt u ook een buitengewoon schone locatie?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven, Tilburg, Helmond of Den Bosch neemt u dan zeker contact op met Camai Cleaning Services B.V.. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 040-298 93 53 of gebruik dit contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag met u te bespreken.

Kennis

Er is een hoog kennisniveau voor wat betreft schoonmaak aanwezig.

Ervaring

De medewerkers zijn ervaren mensen en gemotiveerd om hun werk goed en efficiënt uit te voeren.

Professioneel

Er vindt intensieve begeleiding van ons personeel plaats.

Beste prijs

Prijsberekening door efficiënte inzet, scherp inkoopbeleid, kleinschaligheid en een actief ziekteverzuimbeleid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    Binnen 24 uur reactie!