Professionele en vakkundige gevelreiniging van Camai Cleaning Services

Houd uw gevel langer mooi met grondige reiniging

Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning en/of bedrijfspand. Mos, roet, kalk en algen zijn maar enkele van de vervuilingen die zich graag vastzetten op de gevel. Het is belangrijk om te weten om welk type vervuiling het gaat. Mos wordt op een andere manier dan kalk of graffiti verwijderd. Ook de ondergrond is van belang. Poreuze steensoorten zoals zandsteen kunnen geen agressieve behandelingen zoals chemisch reinigen of zandstralen aan. Iedere gevel is uniek en heeft een andere aanpak nodig. De juiste methode en producten kiezen is echt specialistenwerk. De reiniging moet bovendien zeer precies uitgevoerd worden.

Een gevel om door een ringetje te halen met grondige gevelreiniging

Wij komen altijd langs om te kijken naar de ondergrond en naar hoe vuil de gevel is. Naar aanleiding hiervan kunnen we een aantrekkelijke offerte maken voor u. Wilt u meer weten, neemt u dan vrijblijvend contact met Camai Cleaning Services B.V. op of vul het contactformulier in.

Wilt u ook een buitengewoon schone locatie?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven, Tilburg, Helmond of Den Bosch neemt u dan zeker contact op met Camai Cleaning Services B.V.. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 040-298 93 53 of gebruik dit contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag met u te bespreken.

Kennis

Er is een hoog kennisniveau voor wat betreft schoonmaak aanwezig.

Ervaring

De medewerkers zijn ervaren mensen en gemotiveerd om hun werk goed en efficiënt uit te voeren.

Professioneel

Er vindt intensieve begeleiding van ons personeel plaats.

Beste prijs

Prijsberekening door efficiënte inzet, scherp inkoopbeleid, kleinschaligheid en een actief ziekteverzuimbeleid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    Binnen 24 uur reactie!