Professionele en vakkundige glasbewassing van Camai Cleaning Services

Schone ramen geven uw kantoor een verzorgde uitstraling

Uw kantoor verdient schone ramen. Maar zelf die klus ter hand nemen is vaak geen optie. Simpelweg omdat het voor u als ondernemer veel tijd kost. Zelf aan de slag gaan om de ramen van uw pand schoon te houden is vaak geen optie. Gelukkig kunt u de glasbewassing overlaten aan de ervaren glazenwassers van Camai Cleaning Services B.V.. Wij komen op reguliere basis bij u langs om ervoor te zorgen dat uw pand er altijd tiptop uitziet en als visitekaartje voor uw bedrijf kan dienen.

Vraag nu een offerte aan voor deskundige glasbewassing

Is de glasbewassing van uw bedrijf nog niet uitbesteed aan ervaren glazenwassers? Neem dan snel contact op met Camai Cleaning Services B.V. Onze glazenwassers zijn ervaren en gebruiken uitsluitend veilige middelen en materialen om ervoor te zorgen dat uw ramen blinkend schoon worden. Wij gaan graag met u in gesprek wat uw wensen zijn en brengen hiervoor een scherp gecalculeerde offerte uit. Uiteraard beantwoorden wij graag al uw vragen als u ons wilt inschakelen.

Wilt u ook een buitengewoon schone locatie?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven, Tilburg, Helmond of Den Bosch neemt u dan zeker contact op met Camai Cleaning Services B.V.. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 040-298 93 53 of gebruik dit contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag met u te bespreken.

Kennis

Er is een hoog kennisniveau voor wat betreft schoonmaak aanwezig.

Ervaring

De medewerkers zijn ervaren mensen en gemotiveerd om hun werk goed en efficiënt uit te voeren.

Professioneel

Er vindt intensieve begeleiding van ons personeel plaats.

Beste prijs

Prijsberekening door efficiënte inzet, scherp inkoopbeleid, kleinschaligheid en een actief ziekteverzuimbeleid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    Binnen 24 uur reactie!