Professioneel en vakkundig vloeronderhoud van Camai Cleaning Services

Houd uw vloer langer schoon met grondige reining

Vloeren in kantoren en bedrijven hebben het vaak zwaar te verduren. De hele dag wordt er gelopen en wellicht ook zware materialen verplaatst. Dat kan zorgen voor snelle slijtage, ook als u voor een duurzame vloer kiest. Regelmatige vloerreiniging kan dit voorkomen. Camai Cleaning Services B.V. kan uw tapijtvloeren behandelen met een diepte reiniging, waardoor het tapijt grondig schoon wordt en er weer een hele tijd tegen kan. Ook het reinigen van linoleumvloeren is onze specialiteit. Wij zorgen ervoor dat de vloer wordt gepolymeerd of opgeblokt zodat de vloer er weer als nieuw uitziet. Ook voor het reinigen en machinaal schrobben van vloeren, van sportzalen of parkeerkelders kunt u een beroep op ons doen.

Een vloer om door een ringetje te halen met grondige reiniging

Grondige vloerreiniging door Camai Cleaning Services B.V. zorgt ervoor dat uw object er altijd tiptop uitziet. Een schone vloer is niet alleen een uitstekend visitekaartje, het draagt ook bij aan een gezond klimaat voor uw medewerkers. Vraag dus een offerte aan voor het reinigen van uw vloeren en wij doen u graag een aantrekkelijk aanbod. De reiniging gebeurt uiteraard in goed overleg met u en wij gebruiken hiervoor altijd milieuvriendelijke materialen en methodes.

Wilt u ook een buitengewoon schone locatie?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven, Tilburg, Helmond of Den Bosch neemt u dan zeker contact op met Camai Cleaning Services B.V.. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 040-298 93 53 of gebruik dit contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag met u te bespreken.

Kennis

Er is een hoog kennisniveau voor wat betreft schoonmaak aanwezig.

Ervaring

De medewerkers zijn ervaren mensen en gemotiveerd om hun werk goed en efficiënt uit te voeren.

Professioneel

Er vindt intensieve begeleiding van ons personeel plaats.

Beste prijs

Prijsberekening door efficiënte inzet, scherp inkoopbeleid, kleinschaligheid en een actief ziekteverzuimbeleid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    Binnen 24 uur reactie!