Over ons

Welkom bij Camai Cleaning Services

Camai Cleaning Services B.V. is een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring en medewerkers die hun werk met veel plezier doen. We komen graag bij u op de zaak voor een grondige schoonmaakbeurt. Of dat nu om de binnenkant of de buitenkant gaat.

U kunt bij ons terecht voor

Professionele schoonmakers

Wij werken uitsluitend met professionele schoonmakers die weten wat er van ze wordt verwacht. Wanneer u ons benadert voor een opdracht, of dat nu eenmalig of structureel is, dan gaat Camai Cleaning Services B.V. met u in gesprek over uw wensen en verwachtingen. Samen met u bespreken we wat er moet gebeuren en vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte. Stemt u daarmee in dan wordt uw opdracht in samenspraak ingepland en kunt u erop rekenen dat wij ons uiterste best gaan doen om van u één van onze vele tevreden klanten te maken.

Waar kunt u ons vinden?

Eindhoven

Wij zijn actief in Eindhoven!

Den Bosch

Wij zijn actief in Den Bosch!

Helmond

Wij zijn actief in Helmond!

Tilburg

Wij zijn actief in Tilburg!

Wilt u ook een buitengewoon schone locatie?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven, Tilburg, Helmond of Den Bosch neemt u dan contact op met Camai Cleaning Services B.V.. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 040-298 93 53 of gebruik het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag met u te bespreken.
✓ Offerte aanvragen
Binnen 24 uur reactie!